• Vishaakje

    5 februari 2020

    vishaakje piercing vis mama mamma spijt van cartoon nederlands nederland  fishhook hook fish named fred

    Lees meer >> | 591 keer bekeken

  • Lang niets van me gehoord?

    27 januari 2020

    Sorry, maar ik ben een nogal druk baasje; die niet veel tijd overhoudt om zijn website bij te

    houden. Hieronder wat werk van het laatste half jaar. Veel kijkplezier!

    Lees meer >> | 535 keer bekeken

  • Gelukkig Nieuw Jaar!

    2 januari 2019

    Wat zal het nieuwe jaar ons brengen? ... Ik weet het gelukkig nog niet ... Maar ik hoop van ganser harte dat het jullie allen enorm veel goeds, liefde, gezondheid en gezelligheid mag brengen!!!

    Ik heb in elk geval veel zin om weer mooie dingen te maken voor jullie. Heb je een speciaal verzoek? Wil je een boek geïllustreerd hebben? Of heb je mijn werk ergens anders voor nodig? Schroom dan niet contact op te nemen.

    Lees meer >> | 670 keer bekeken

  • UDENSE KRACHT

    29 augustus 2018

    Ik heb de laatste tijd veel inspiratie opgedaan in binnen- en buitenland. En dat ga je vast binnenkort merken. Momenteel echter heb ik het druk met mijn PR werk bij MuzeRijk, mijn communicatie werkbij UdeNaar de Toekomst én ik ben samen met heel leuke mensen bezig met het realiseren van een evenement; Udense Kracht. Hieronder vind je de beschrijving daarvan. Dus sorry, maar vers werk laat nog heel even op zich wachten. Wel laat ik je wat mooie foto's zien die ik onlangs genomen heb en waar ik trots op ben, én het logo van UDENSE KRACHT en een illustratie voor het UdeNaar de Toekomst Magazine.

    Het evenement, dat plaatsvind op zondag 7 oktober 2018, draait om bundelen van krachten. Én om samen dingen organiseren. De toekomst van Uden, die maken wij als inwoners!

     

    Het evenement is onderverdeeld in twee elementen: het ene laat de al gerealiseerde burgerinitiatieven zien en het andere laat zien wat we van de toekomst van Uden verwachten en wat we daar, samen, aan kunnen doen.

    In het ene element gaan ca. 60 mooie en inspirerende burgerinitiatieven zichzelf, in de vorm van een bruisende dorpsbraderie, van hun beste kant laten zien. Op deze manier hopen we alle Udense inwonerinitiatieven zichtbaar te maken én met elkaar in contact brengen, zodat er samenwerking van activiteiten kan ontstaan. Van elkaar kunnen leren en krachten bundelen; dáár gaat het om! Een mooie gelegenheid om ook alle inwoners van Uden eens kennis te laten maken met al deze prachtige activiteiten, en inspiratie te geven om eventueel ook aan te sluiten. Samen staan we sterker!

    En bij het andere element willen we Udenaren de kans geven mee te denken of een mening te geven over belangrijke onderwerpen. Onderwerpen die veel Udenaren raken of waar de komende tijd besluiten over genomen worden door het gemeentebestuur. *Udenaar de Toekomst zoekt hiervoor samen met de gemeente naar mogelijkheden om de rol van inwoners hierbij een goede plek te geven, en in gesprekken met elkaar plannen beter te maken. Grijp je kans en denk en praat in het programma mee over 5 aansprekende onderwerpen!’

     Verder hopen wij de Provincie Brabant de daadkracht van de gemeenschap Uden te laten zien. Als inspiratiebron voor andere gemeenten. Kortom: alle kracht uit, in en rondom Uden, samen delen. Het laten zien van succesvolle initiatieven, zal zeker inspiratie bieden voor anderen, en zo mogelijk, verbroederen met initiatieven in andere gemeenten.

    ***Kom jij ook naar hét Udense evenement van het jaar: Udense Kracht? Als initiatief of als bezoeker? Hier kun je jezelf aanmelden: http://www.udensekracht.nl/aanmelden/

    Bovenstaande foto is hier te koop: https://photo.club/m33o7/1547562/configurator/de

    Op aanvraag zijn mijn foto's, illustraties en schilderijen geprint op diverse achtergronden te koop. Stuur bij interesse een mailtje naar: info@gertdegoede.nl

     

    Lees meer >> | 853 keer bekeken

  • Wat's kebeurt?

    30 mei 2018

    Op 27 mei j.l. mocht ik de evenementen fotografie verzorgen bij ENJOY65! in Brasserie Verhoeven. Dit was een ontzettend geslaagd evenement. Ondanks de hoosbuien bij aanvang zat de zaal bomvol. Met goede live muziek van Mile Lukic en de lokaal befaamde Dutch Roses, veel lekkere hapjes en drankjes werden de 65 plussers van Uden verwend en voorzien van informatie over allerlei activiteiten in en rond Uden om lichaam en geest jong te houden. En dat lukte! Door de muzikale afsluiter van Dutch Roses gingen de voetjes massaal van de vloer.

    Lees meer >> | 787 keer bekeken

  • Je maakt leuke dingen mee als vrijwilliger . . .

    9 mei 2018

    Zondagmiddag 6 mei heerlijk in de zon op stap geweest om foto’s te maken voor Udenaar de Toekomst. Wat was het gezellig druk bij de open dagen van de Yildirim Beyazit Camii Moskee! Het weer was verrukkelijk evenals de sfeer en de hapjes en drankjes.

    moskee Uden turks feest open dag Vanmiddag heerlijk in de zon op stap geweest om foto’s te maken voor Udenaar de Toekomst. Wat was het gezellig druk bij de open dagen van de Yildirim Beyazit Camii Moskee in Uden! Het weer was verrukkelijk evenals de sfeer en de hapjes en drankjes. Ook het jubileumfeest van @RepairCafeUden in de Buurttuin Bitswijk was een doorslaand succes! De volwassenen genoten vooral van de zon en de drankjes; en de kinderen leerden oude ambachten zelf doen. Op naar de 10 jaar!

    Vanmiddag heerlijk in de zon op stap geweest om foto’s te maken voor Udenaar de Toekomst. Wat was het gezellig druk bij de open dagen van de Yildirim Beyazit Camii Moskee! Het weer was verrukkelijk evenals de sfeer en de hapjes en drankjes. Ook het jubileumfeest van @RepairCafeUden in de Buurttuin Bitswijk was een doorslaand succes! De volwassenen genoten vooral van de zon en de drankjes; en de kinderen leerden oude ambachten zelf doen. Op naar de 10 jaar! Uden feest eten drinken moskee vrouwen lachen

    Ook het jubileumfeest van @RepairCafeUden in de Buurttuin Bitswijk was een doorslaand succes! De volwassenen genoten vooral van de zon en de drankjes; en de kinderen leerden oude ambachten zelf doen. Op naar de 10 jaar!

    Lees meer >> | 1018 keer bekeken

  • Vers werk 2.0

    21 april 2018

     

    ‪Vogels die fluiten, het vieze knuistje van een kind, een spinnetje webbend op de ruiten, het ruisen van de wind, een onverwachts muziekje ergens ver weg buiten, maken dat mijn dag met een lach begint‬.

    #illustration #illustrator #illustratie #illustrazione #illustrazioni #ambachtelijk #ambacht #vrolijk #happy #fun #cheerful #cartoon #comic #photoedit #thumbsup #artwork #fröhlich #cheerful #gai #glædelig #lëschtegb #快活 插图 #gertdegoede #art Selfie zelfportret

    #illustration #illustrator #illustratie #illustrazione #illustrazioni #ambachtelijk #ambacht #vrolijk #happy #fun #cheerful #cartoon #comic #photoedit #thumbsup #artwork #fröhlich #cheerful #gai #glædelig #lëschtegb #快活 插图 #gertdegoede #art Jump springen

    #illustration #illustrator #illustratie #illustrazione #illustrazioni #ambachtelijk #ambacht #vrolijk #happy #fun #cheerful #cartoon #comic #photoedit #thumbsup #artwork #fröhlich #cheerful #gai #glædelig #lëschtegb #快活 插图 #gertdegoede #art

    Koningsdag kingsday koningsnacht #illustration #illustrator #illustratie #illustrazione #illustrazioni #ambachtelijk #ambacht #vrolijk #happy #fun #cheerful #cartoon #comic #photoedit #thumbsup #artwork #fröhlich #cheerful #gai #glædelig #lëschtegb #快活 插图 #gertdegoede #art

    #illustration #illustrator #illustratie #illustrazione #illustrazioni #ambachtelijk #ambacht #vrolijk #happy #fun #cheerful #cartoon #comic #photoedit #thumbsup #artwork #fröhlich #cheerful #gai #glædelig #lëschtegb #快活 插图 #gertdegoede #art

    Lees meer >> | 848 keer bekeken

  • In Kunsthal Rotterdam expo’s Hyperrealisme e.a.

    31 maart 2018

    In de #Kunsthal #Rotterdam geweest waar ik diep onder de indruk was van een selectie hyperrealistische kunstwerken van de belangrijkste beeldhouwers van de afgelopen 50 jaar. Soms is het nét of het beeld op elk moment kan gaan bewegen. Sommige werken zijn zelfs ietwat griezelig. Maar vaak ook ontroerend. - En een feest van herkenning bij de expo ‘de donkere kant van #DickBruna ‘ waar je een andere, donkere kant van hem ziet i.p.v. de lieve frisgekleurde #Nijntje . Vroeger heel wat zwarte beertjes pockets gelezen; waaronder de vermaarde #Havank serie. - En als afsluiter een schitterende, adembenemende expo van #MichaelKvium waarbij hij op zijn eigen, macabere manier, Europa op de hak neemt. Zeer indrukwekkend! Als je in de gelegenheid bent, zou ik zeker deze tentoonstellingen gaan bekijken!

    Lees meer >> | 2561 keer bekeken

  • Alzheimer

    31 maart 2018

    is het hier?

    of is het daar

    misschien iets verder?

    ik weet niet waar

    nog steeds niet helder

    blinde paniek

    weet niet eens wat

    ik zocht of zoek

    mijn leesbril

    of mijn onderbroek

     

    Lees meer >> | 874 keer bekeken

  • Maandelijkse perikelen.

    29 maart 2018

    Alle verkiezingsperikelen zijn weer voorbij, dus nu is het weer tijd voor andere leuke dingen.

    Zo ben ik onlangs  in het #MRK (Museum voor Religieuze Kunst) in #Uden van een zeer boeiende rondleiding genoten door de gepassioneerde amateur-archeoloog Hanneke van Alphen bij de tentoonstelling 'Kolonisten van de Maashorst'. Hanneke is vindster van de #Merovingische graven aan de Schepersweg te Uden en deed daar nog een bijzondere vondst; een sleutel die waarschijnlijk de verbinding is tussen de oude en de nieuwe tijd in Uden. Indrukwekkend te zien hoe gedetailleerd de gespen, siervoorwerpen en munten toen al waren; en leuk te zien dat men zichzelf destijds ook al verfraaide met kralen en medaillons. Ga kijken zo lang het kan. Dit stukje Udense historie moet elke Udenaar (én iedereen die een beetje van geschiedenis houdt) gezien hebben. Een grote aanrader!

    Lees meer >> | 956 keer bekeken

  • Meer blogs >>