Ik heb de laatste tijd veel inspiratie opgedaan in binnen- en buitenland. En dat ga je vast binnenkort merken. Momenteel echter heb ik het druk met mijn PR werk bij MuzeRijk, mijn communicatie werkbij UdeNaar de Toekomst én ik ben samen met heel leuke mensen bezig met het realiseren van een evenement; Udense Kracht. Hieronder vind je de beschrijving daarvan. Dus sorry, maar vers werk laat nog heel even op zich wachten. Wel laat ik je wat mooie foto's zien die ik onlangs genomen heb en waar ik trots op ben, én het logo van UDENSE KRACHT en een illustratie voor het UdeNaar de Toekomst Magazine.

Het evenement, dat plaatsvind op zondag 7 oktober 2018, draait om bundelen van krachten. Én om samen dingen organiseren. De toekomst van Uden, die maken wij als inwoners!

 

Het evenement is onderverdeeld in twee elementen: het ene laat de al gerealiseerde burgerinitiatieven zien en het andere laat zien wat we van de toekomst van Uden verwachten en wat we daar, samen, aan kunnen doen.

In het ene element gaan ca. 60 mooie en inspirerende burgerinitiatieven zichzelf, in de vorm van een bruisende dorpsbraderie, van hun beste kant laten zien. Op deze manier hopen we alle Udense inwonerinitiatieven zichtbaar te maken én met elkaar in contact brengen, zodat er samenwerking van activiteiten kan ontstaan. Van elkaar kunnen leren en krachten bundelen; dáár gaat het om! Een mooie gelegenheid om ook alle inwoners van Uden eens kennis te laten maken met al deze prachtige activiteiten, en inspiratie te geven om eventueel ook aan te sluiten. Samen staan we sterker!

En bij het andere element willen we Udenaren de kans geven mee te denken of een mening te geven over belangrijke onderwerpen. Onderwerpen die veel Udenaren raken of waar de komende tijd besluiten over genomen worden door het gemeentebestuur. *Udenaar de Toekomst zoekt hiervoor samen met de gemeente naar mogelijkheden om de rol van inwoners hierbij een goede plek te geven, en in gesprekken met elkaar plannen beter te maken. Grijp je kans en denk en praat in het programma mee over 5 aansprekende onderwerpen!’

 Verder hopen wij de Provincie Brabant de daadkracht van de gemeenschap Uden te laten zien. Als inspiratiebron voor andere gemeenten. Kortom: alle kracht uit, in en rondom Uden, samen delen. Het laten zien van succesvolle initiatieven, zal zeker inspiratie bieden voor anderen, en zo mogelijk, verbroederen met initiatieven in andere gemeenten.

***Kom jij ook naar hét Udense evenement van het jaar: Udense Kracht? Als initiatief of als bezoeker? Hier kun je jezelf aanmelden: http://www.udensekracht.nl/aanmelden/

Bovenstaande foto is hier te koop: https://photo.club/m33o7/1547562/configurator/de

Op aanvraag zijn mijn foto's, illustraties en schilderijen geprint op diverse achtergronden te koop. Stuur bij interesse een mailtje naar: info@gertdegoede.nl

 

Reageer op dit bericht